Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Uitstromen

Wanneer een trainer, coach of leider stopt, heeft dat niet alleen negatieve kanten. Het biedt bijvoorbeeld ook kansen aan anderen om door te stromen en op die manier samen kwalitatieve verbeteringen door te voeren. Zie het dus vooral als een kans.

Het is echter wel belangrijk om op tijd in beeld te hebben wie er stopt waardoor de continuïteit en kwaliteit gewaarborgd blijft. Je kan dan tijdig hierop inspelen door nieuwe trainers of leiders te werven. 

Goed zicht op de uitstroom betekent ook dat je onderzoekt waarom mensen vertrekken. De uitkomsten daarvan kunnen aanleiding geven om het kaderbeleid aan te passen. In goede harmonie afscheid nemen van trainers en leiders, door waardering uit te spreken en hen te bedanken voor hun inzet, zal het imago van de vereniging alleen maar goed doen.

Stap 6 | Doorstromen Stap 6 | Doorstromen Binnen het technisch kader zijn er altijd trainers met ambitie. Nadat zij een opleiding hebben gedaan, moeten zij de mogelijkheid hebben om zich verder te bekwamen of met hun kinderen kunnen doorstromen.

Laatste nieuws