Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wat is Jeugdplan Nederland?

Gedurende de week zijn onze KNVB Talentcoaches en KNVB scouts op pad en bezoeken jeugdteams van amateurverenigingen in Nederland om de verschillende leeftijdscategorieën in beeld te krijgen en te houden. Het scouten start bij de amateurverenigingen.

De relatie met alle amateurverenigingen is een belangrijk aandachtspunt, juist omdat de amateurverenigingen heel goed kunnen helpen om de beste talenten in beeld te brengen en daarmee talentvolle speelsters kansen te bieden.

De relatie met alle amateurvereniging is een belangrijk aandachtspunt

De allerbeste talenten krijgen een uitnodiging voor het deelnemen aan trainingen of het spelen van wedstrijden bij een van de selecties van het Jeugdplan Nederland. De trainingen en wedstrijden van het Jeugdplan Nederland zijn extra voetbalactiviteiten naast de voetbalactiviteiten bij de vereniging van de desbetreffende spelers en speelsters. De voetballers en voetbalsters komen in een prestatieomgeving waarbij ze kennis maken met vertegenwoordigend voetbal. Het is het podium waar zij hun talent kunnen laten zien en zich kunnen verbeteren op een hoger niveau.

De KNVB Talentcoach zal de speelsters helpen tijdens de trainingen en wedstrijd

De KNVB Talentcoach zal de speler en speelsters helpen tijdens de trainingen en wedstrijd. Tijdens de voetbalactiviteiten is er altijd een fysiotherapeut waardoor de voetballers ook in medisch en fysiek opzicht optimaal begeleid zullen worden. Daarnaast is er nog een teambegeleider aanwezig die de volledige randvoorwaardelijke organisatie op zich neemt. De volledige staf heeft een adviserende rol in de meest optimale ontwikkelingsroute van het individuele talent. Hierin staan aspecten als spelen op een hoger niveau, meer (individueel) trainen, fysieke ontwikkeling, performance training, combinatie (top)sport en onderwijs, prestatiegedrag en voeding centraal.

Wat is Jeugdplan Nederland jongens?

Alles over het Jeugdplan  Nederland jongens.

Wat is Jeugdplan Nederland meiden?

Alles over het Jeugdplan  Nederland meiden.

Future

Aangezien de (voetbal)ontwikkeling van talentvolle voetballers grillig kan verlopen, zijn individuele ontwikkeling, biologische leeftijd en geboortemaand belangrijke aandachtspunten. Je zou deze talentvolle spelers en speelsters kunnen beschrijven als “future”. Voetballers met heel veel potentie naar de toekomst. Met het Jeugdplan Nederland heeft de KNVB dan ook ruime aandacht voor deze groep spelers.

Uiteindelijk is het Jeugdplan Nederland voor jongens en meiden een podium om zich te laten zien en in aanmerking te komen voor het spelen op hoger, het liefst professioneel, niveau. Voor meiden geldt tevens dat het Jeugdplan Nederland het voortraject is voor de eventuele latere nationale jeugdselecties.

Jeugdplan Nederland jongens Jeugdplan Nederland jongens Hier vind je de planningen en eventuele afgelastingen van het Jeugdplan Nederland jongens. Ook kom je in contact met de Talent Performance Coach uit jouw gebied. Jeugdplan Nederland meiden Jeugdplan Nederland meiden Hier vind je de planningen en eventuele afgelastingen van het Jeugdplan Nederland meiden. Ook kom je in contact met de Talent Performance Coach uit jouw gebied.

Laatste nieuws