Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wedstrijdpakketten

Hier vind je alle informatie over de wedstrijdpakketten voor officials voor veldvoetbal en zaalvoetbal. Per groep is aangegeven in welke klassen je aangesteld kunt worden. Waar mogelijk is dit in het hele land voor elke groep hetzelfde.

Voetbalpiramides kunnen echter per district wat verschillen. In die gevallen kan een district er voor kiezen om wedstrijdpakketten aan te vullen. Als dat voor jouw groep in jouw district het geval is, zie je de eventuele toevoeging apart vermeld in de kolom van je district. Een voorbeeld: In de districten Noord en Zuid I is aan het reguliere wedstrijdpakket voor groep Zaterdag senioren F (ZASF) de Topklasse Vrouwen toegevoegd. Daar kun je als official in district Noord of Zuid I aangesteld worden. Voor de andere districten is dit niet van toepassing.

Wijzigingen jeugdpiramide

De jeugdpiramide is voorafgaand aan het seizoen 2020/’21 flink gewijzigd. Er zijn meer aparte competities per leeftijdsjaar en er kunnen competities met alleen teams uit het amateurvoetbal, competities met alleen teams uit het betaald voetbal en competities waarin zowel teams uit het amateur- als betaald voetbal, georganiseerd worden. Op basis van al deze veranderingen zijn met name de wedstrijdpakketten van jeugdscheidsrechters aangepast.