Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vergoedingen en declaraties

Het bestuur amateurvoetbal heeft voor het seizoen 2020/'21 de scheidsrechterstarieven vastgesteld. De tarieven zijn hieronder beschreven.

 GroepWedstrijdvergoedingLunchvergoedingKilometervergoeding
Assistent-scheidsrechterAA, AB, AC en AD€ 22,80€ 6,00€ 0,26
ScheidsrechterSA, SB, SC, SD, SE, JA en JB€ 22,80€ 6,00€ 0,26
ScheidsrechterOverige groepen€ 22,80Geen€ 0,26
RapporteurAlle groepen€ 9,60Geen€ 0,26
PraktijkbegeleiderAlle groepen€ 9,60Geen€ 0,26

Declaraties KNVB officials

De districten leggen de (onkosten)vergoedingen aan KNVB officials voor de competitiewedstrijden en het bekerprogramma binnen het amateurvoetbal vast in het kernsysteem. De financiële administratie berekent maandelijks de vastgelegde gegevens en betaalt deze uit rond de 20e van de maand.

Een KNVB-scheidsrechter die een toernooi leidt, mag bij de organiserende vereniging c.q. instantie de vergoeding voor één wedstrijd per dag in rekening brengen. Bij het leiden van oefenwedstrijden mag aan de betrokken vereniging volgens de geldende normen worden gedeclareerd.

Formulieren

Dit formulier kun je (naar keus) met Adobe Reader of Microsoft Excel digitaal invullen. In beide gevallen verzorgt het systeem de berekeningen en kun je vervolgens het ingevulde formulier afdrukken. Stuur het declaratieformulier daarna ondertekend – en voorzien van eventuele bijlagen – naar KNVB Crediteurenadministratie, Postbus 555, 3700 AN Zeist. Een exemplaar van het ingevulde declaratieformulier kun je eenvoudig opslaan op je eigen computer.

In uitzonderingsgevallen kunnen officials zelf een declaratie indienen. Denk hierbij aan parkeergelden bij sporthallen, tolheffingen en bijvoorbeeld pontkosten. De official moet dan altijd een bon bijsluiten.

Verzekering

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Laatste nieuws