Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Assist Onderzoekstool

Om je als clubbestuurder beter inzicht te geven in de rol die je vereniging vervult, wat jouw leden beweegt en waar kansen, mogelijkheden en verbeterpunten liggen, is onderzoek onder de leden een handige manier.

Daarom is er voor jou als bestuurder een gemakkelijke tool gemaakt om onderzoeken onder je leden te verrichten, bijvoorbeeld op het gebied van ledentevredenheid. Doordat alle verenigingen in Nederland via dezelfde omgeving de onderzoeken uitzetten, kunnen de eigen clubresultaten gemakkelijk vergeleken worden met die van de eigen regio, maar ook met het hele land. De onderzoekstool levert dus een concrete bijdrage aan het bepalen van een clubstrategie en het inzichtelijk maken van concrete actiepunten en prioriteiten.

De inloggegevens voor je club zijn te verkrijgen via de verenigingsadviseur in jouw regio. Via ‘verenigingsondersteuning’ onderaan deze pagina kun je de verenigingsadviseur in jouw regio vinden.

KNVB Assist Onderzoekstool KNVB Assist Onderzoekstool De KNVB faciliteert dit portaal door geregeld kant-en-klare onderzoeken klaar te zetten, welke kunnen worden gebruikt voor jouw eigen vereniging.

In de onderzoekstool staan standaard vragenlijst-onderzoeken geprogrammeerd waarvan jouw vereniging gebruik kan maken. Maar hoe pak je het uitzetten van een onderzoek nu op de juiste manier aan? Bekijk hiervoor het handige stappenplan. Daarnaast voorziet de geeft het document met Tips & Tricks je nuttige handvatten die je kunt gebruiken bij het uitvoeren van onderzoek binnen de vereniging.

Praktijkervaringen

Amicitia peilt mening leden via KNVB Onderzoekstool Amicitia peilt mening leden via KNVB Onderzoekstool Vorig jaar zomer trad er een nieuw bestuur aan bij Amicitia VMC. Benieuwd naar de mening van de leden zette de club uit Groningen de KNVB Assist Onderzoekstool in. "We kunnen het welke club zeker aanraden.” VENO enthousiast over Onderzoekstool VENO enthousiast over Onderzoekstool VENO gebruikte de KNVB Assist Onderzoekstool en was direct enthousiast. Lees hier hun verhaal.

Ondersteuning

Verenigings-ondersteuning Verenigings-ondersteuning Verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij de verschillende adviseurs. Op ieder gebied heeft de KNVB een expert in dienst die verenigingen persoonlijk op weg helpt.

Laatste nieuws