Week van de Scheidsrechter

De Week van de Scheidsrechter zit er weer op. Ook dit jaar werd er weer massaal waardering uitgesproken naar de ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechters in Nederland. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

Scheidsrechters bedankt!

Ook dit jaar ontvingen alle (assistent-)scheidsrechter vanuit de KNVB en ARAG een persoonlijk bedankje voor hun inzet, in de vorm van een scoreblok. Daarnaast lieten verenigingen, spelers, ouders, publiek en andere voetballiefhebbers hun waardering blijken voor de scheidsrechter. Hieronder vind je een aantal van deze initiatieven.

Boek voor scheidsrechters Madese BoysMadese Boys gaf dit jaar alle scheidsrechters een boek cadeau.

DWOW: Eenheid in tenue en uitstraling scheidsrechtersBij DWOW kregen alle scheidsrechters hetzelfde tenue.

Activiteiten

Ook de scheidsrechters uit het betaald voetbal en directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee zetten amateurscheidsrechters tijdens de Week van de Scheidsrechter in het zonnetje. Zo werden er diverse headsetclinics en spelregelavond gegeven en nam Jan Dirk van der Zee zelf de fluit in de hand bij vv UNA.

Directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee fluit bij UNAOp de eerste dag van de Week van de Scheidsrechter floot Jan Dirk van der Zee bij UNA.

Blom frist de kennis op van SEP-scheidsrechtersKevin Blom verzorgde een spelregelavond bij SEP.

Theo Verbij (64) geniet én leert van headsetclinicTheo Verbij kreeg een headsetclinic van betaaldvoetbalscheidsrechter Tom van Sichem.

 
 

In de Week van de Scheidsrechter staat de scheidsrechter centraal.

Terug naar boven