Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB trots op open en eerlijke campagne Van Praag

KNVB Media
KNVB Media
14 september 2016, 11:45

De KNVB is trots op de open en eerlijke campagne van Michael van Praag. - Foto: KNVB Media

De KNVB vindt het jammer dat Michael van Praag niet de nieuwe president van de UEFA is geworden, maar is trots op zijn open en eerlijke campagne. Direct na de uitslag in Athene feliciteerden zowel Van Praag als de KNVB winnaar Aleksander Ceferin met zijn zege.

“Ik had graag gewonnen, ben de strijd eerlijk aangegaan. Dat is hoe we het wilden, anders niet”, aldus Michael van Praag in de Griekse hoofdstad Athene. Zijn concurrent Aleksander Ceferin kreeg 42 stemmen, Van Praag kreeg de steun van 13 landen. “Vandaag heeft de democratie gesproken. Aleksander en ik waren rivalen, maar nu niet meer.”

Reactie Van Praag

"Verliezen is nooit leuk, maar ik wil iedereen bedanken voor deze duidelijke, transparante en prettige campagne. Ik heb het spel open en eerlijk gespeeld. Zowel Ceferin als ik stond voor een verenigde UEFA, een gebalanceerde UEFA, een transparante UEFA, met gelijke kansen voor alle landen. Voor een sterke UEFA. Daar hebben we beiden voor gepleit."

Van Praag: congratulations to Ceferin Van Praag: congratulations to Ceferin Lees hier de Engelstalige reactie van Michael van Praag.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen