Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Higler toegetreden als FIFA-international

KNVB Media
KNVB Media
25 november 2016, 16:59

Dennis Higler mag zich internationaal scheidsrechter noemen. - Foto: KNVB Media

Dennis Higler is toegetreden tot de lijst van FIFA-internationals. De arbiter uit Amersfoort werd begin oktober voorgedragen als internationale scheidsrechter bij de wereldvoetbalbond. De FIFA heeft inmiddels bekend gemaakt dat de aanvraag is gehonoreerd. Ook assistent-scheidsrechters Jan de Vries en Joost van Zuilen treden toe tot het internationale korps.

Higler, De Vries en Van Zuilen nemen de plaatsen van Richard Liesveld, Angelo Boonman en Patrick Langkamp in. "Dit biedt nieuwe kansen en mooie uitdagingen op een voor mij nieuw podium", sprak Higler. "Aan de andere kant moet je het iedere wedstrijd opnieuw weer laten zien. Ook een scheidsrechter moet zich elke week weer bewijzen."

Internationale lijst

Naast Higler staan ook Pol van Boekel, Kevin Blom, Serdar Gözübüyük, Bjorn Kuipers, Danny Makkelie en Bas Nijhuis op de internationale lijst. Mario Diks, Bas van Dongen, Dave Goossens, Sander van Roekel, Charl Schaap, Hessel Steegstra, Rob van de Ven en Erwin Zeinstra zijn de overige assistent-scheidsrechter.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen