Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Europese topwedstrijden Makkelie en Gözübüyük

KNVB Media
KNVB Media
11 september 2017, 10:26

Danny Makkelie fluit Liverpool-Sevilla in de Champions League. - Foto: KNVB Media

De UEFA heeft Danny Makkelie aangesteld voor de wedstrijd in de Champions League tussen Liverpool en Sevilla, die 13 september wordt gespeeld.

Tijdens het duel, dat om 19.45 uur begint, wordt Makkelie bijgestaan door zijn assistenten Mario Diks en Hessel Steegstra. Vierde official is Joost Van Zuilen, Kevin Blom en Jochem Kamphuis fungeren als vijfde en zesde official.

Serdar Gözübüyük

Serdar Gözübüyük.

Serdar Gözübüyük is door de Europese bond aangesteld voor de wedstrijd in de Europa League tussen Austria Wien en AC Milan, die 14 september vanaf 19.00 uur wordt gespeeld in Wenen.

Gözübüyük heeft Dave Goossens en Bas Van Dongen als zijn assistenten, Jan de Vries is vierde official. Dennis Higler en Jeroen Manschot zijn aangesteld als vijfde en zesde official.

Twaalfde Champions League-duel

Voor Makkelie is het zijn 54e internationale aanstelling, en zijn twaalfde in de Champions League. Bjorn Kuipers was de laatste Nederlandse scheidsrechter die een thuiswedstrijd van Liverpool floot (Liverpool – Basel op 9 december 2014).

Voor Gözübüyük is het zijn 43e internationale aanstelling, en zijn vijftiende in de Champions League. Pol van Boekel was de laatste Nederlandse scheidsrechter die een thuisduel van Austria Wien floot (Austria Wien – Ruch Chorzow op 5 augustus 2010).

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen