Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Gözübüyük leidt Polen-Slowakije op EK onder 21

KNVB Media
KNVB Media
15 juni 2017, 9:18

Serdar Gözübüyük fluit tijdens het EK onder 21 de wedstrijd tussen Polen en Slowakije. - Foto: KNVB Media

Serdar Gözübüyük is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter bij het duel tussen Polen en Slowakije op het Europees kampioenschap voor spelers onder 21 jaar. Het eindtoernooi wordt in Polen gespeeld.

Gözübüyük zal in het Lublin Stadion geassisteerd worden door Bas van Dongen en Joost van Zuilen. Dennis Higler en Jeroen Manschot fungeren als respectievelijk vijfde en zesde official. De Spanjaard Diego Barbero Sevilla is de vierde official. Gözübüyük zit in groep 1 van de UEFA. De wedstrijd tussen Polen en Slowakije is zijn 39ste internationale aanstelling als scheidsrechter.

Bekende gezichten

Het duel tussen Polen en Slowakije wordt vrijdag 16 juni om 20.45 uur afgetrapt. De selectie van het gastland herbergt geen spelers met een verleden in Nederland, maar bij Slowakije zal Gözübüyük een aantal bekende gezichten treffen. Coach Pavel Hapal heeft onder meer Stanislav Lobotka (ex-Ajax) en Albert Rusnak (ex-Cambuur en ex-FC Groningen) in zijn selectie opgenomen.

Voor zowel het gastland als voor Slowakije is het de eerste wedstrijd op het EK. Eerder op de avond spelen Zweden en Engeland het officiële openingsduel van het eindtoernooi voor spelers onder 21 jaar.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen