Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Voetbaltop in Zeist: 'Allemaal baat bij dat het goed gaat'

KNVB Media
KNVB Media
9 mei 2017, 17:12
2:21

Ajax-trainer Peter Bosz was een van de sprekers op het Voetbalcongres in Zeist. - Foto: KNVB Media

De toekomst van het Nederlands voetbal is een onderwerp wat iedereen aan het hart gaat. Vandaar dat talloze vakmensen uit het vaderlandse topvoetbal dinsdag naar Zeist togen om het congres 'Voor het voetbal' op de KNVB Campus bij te wonen.

Trainers, hoofden jeugdopleiding, directeuren en prominenten uit het betaald-, vrouwen- en amateurvoetbal waren van de partij om ervaringen uit te wisselen, visies te delen en kennis op te doen. Vooruitkijken naar de toekomst van ons voetbal, zodat de grootste sport van Nederland zich blijft vernieuwen en ontwikkelen.

Sprekers en kennissessies

We hebben allemaal een verantwoordelijkheid voor ons voetbal.

Het programma bestond uit lezingen door verschillende sprekers - onder wie Thomas Tuchel, trainer/coach van Borussia Dortmund -  en kennissessies over diverse onderwerpen. Ook Peter Bosz (trainer Ajax), Aad de Mos (analist) en Marcel Brands (technisch manager PSV) waren aanwezig. "Het is goed dat we met collega's onder elkaar over voetbal praten. Daar wil ik graag bij zijn", aldus Bosz.

"We maken allemaal deel uit van dezelfde branche, dus we hebben er baat bij dat het goed gaat. Daar hebben we allemaal een verantwoordelijkheid in", aldus Brands.

Winnaars van Morgen Winnaars van Morgen Lees de samenvatting van het rapport Winnaars van Morgen.

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen