Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kenniscongres Betaald Voetbal woensdag in Zeist

KNVB Media
KNVB Media
8 februari 2017, 11:20

Hans van Breukelen is één van de sprekers tijdens het Kenniscongres Betaald Voetbal. - Foto: KNVB Media

Op de KNVB Campus vindt woensdag het Kenniscongres Betaald Voetbal plaats. Aangemelde medewerkers van de diverse BVO's in Nederland zijn in Zeist om kennis met elkaar te delen.

Het thema van de editie in 2017 is 'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'. Hans van Breukelen (Technisch directeur KNVB), Tom Gorringe (head of marketing Brighton & Hove Albion F.C. ), Marcel Surendonk (Head of Brand Partnerships MOJO) en Jacco Eltingh (voormalig tennisser en ondernemer) zijn de sprekers.

Tussendoor vinden er diverse breakoutsessies plaats en is er de uitreiking van de Fan Awards en Sponsor Awards. De diverse clubmedewerkers sluiten de dag af met een diner en een voetbalquiz. De winnaar van de quiz ontvangt twee kaarten voor de Champions League finale op 3 juni in het Millennium Stadium in Cardiff. Sjoerd van Ramshorst (presentator bij NOS Studio Sport) is de dagvoorzitter van het congres.

Introductie van KNVB Expertise.

KNVB Expertise

KNVB Expertise is een initiatief van de KNVB, de Eredivisie CV, de Coöperatie Eerste Divisie (CED) en de Federatie van Betaald voetbal Organisaties (FBO). Het kenniscentrum heeft als doel betaaldvoetbalorganisaties (BVO’s) te ondersteunen in hun ontwikkeling door middel van informatievoorziening, kennisdeling, opleiding en advies.

KNVB Expertise KNVB Expertise Ga naar de website van KNVB Expertise.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen