Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB introduceert nieuw straatvoetbal evenement

KNVB Media
KNVB Media
3 mei 2016, 15:43

Foto: KNVB Media

Het KNVB straatvoetbalseizoen is weer in volle gang. Als kers op de taart wordt zaterdag 25 juni op het Rotterdamse Schouwburgplein de eerste editie van de 'KNVB Straatvoetbal Games' gehouden.

Tijdens dit straatvoetbalevenement worden jongens en meisjes uitgedaagd om met vrienden hun skills op verschillende straatvoetbal disciplines te testen. Kinderen tussen de 8 en 15 jaar kunnen zich gratis aanmelden voor de KNVB Straatvoetbal Games, een dag boordevol voetbalplezier.

In diverse steden zijn de voorrondes van het KNVB Straatvoetbal al in volle gang, waarbij de straatvoetballers een plek in de landelijke finale 4tegen4 kunnen bemachtigen. Om het straatvoetbalfeest op 25 juni nog magischer te maken daagt Disney XD kinderen uit om op 25 juni de 'Panna' en 'Skills spot' te bezoeken.

KNVB Straatvoetbal 2016: Samen stelen we de show!

Tijdens de KNVB Straatvoetbal Games kunnen kinderen naast heel veel verschillende straatvoetbalvormen ook de KNVB Straatvoetbal ambassadeurs ontmoeten: Jeand Doest, Tom Vegter, Nasser el Jackson én Rocky Hehakaija. Zij zullen hun beste skills laten zien en verschillende workshops en challenges verzorgen. Het belooft een groot spektakel te worden met veel voetbal, muziek, games, shows en het NK freestyle voetbal, waarin de zestien beste freestylers van Nederland het tegen elkaar opnemen. Inschrijven! Inschrijven! Schrijf je hier in voor de KNVB Straatvoetbal Games. Dit is mogelijk tot 18 juni. Deelname is gratis!

Facebook

Op de Facebook pagina van het KNVB Straatvoetbal kunnen deelnemers meedoen met verschillende winacties, zoals:

  • Een masterclass met Rocky of TomV tijdens de KNVB Straatvoetbal Games
  • Een wildcard voor deelname aan de finale van het 4 tegen 4, waarbij je de voorrondes mag overslaan!

Check Facebook! Check Facebook! Ga naar de Facebook-pagina van KNVB Straatvoetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen