Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Arsenal-trio sluit aan bij Oranjevrouwen

KNVB Media
KNVB Media
10 februari 2016, 14:58

Foto: KNVB Media

Bondscoach Arjan van der Laan kan tijdens het tweedaagse trainingskamp van de Oranjevrouwen op 15 en 16 februari ook beschikken over de internationals Dominique Janssen, Daniëlle van de Donk en Sari van Veenendaal. De speelsters, die uitkomen voor de Engelse club Arsenal, melden zich op maandag 15 februari in Ermelo. Oranje werkt daar een tweetal trainingen af in het kader van de voorbereiding op het Olympisch kwalificatietoernooi.

Bondscoach Arjan van der Laan: 'Ik ben blij dat volgende week ook het Arsenal-trio aansluit. Om ons optimaal voor te bereiden op dit belangrijke OKT is het goed om met zoveel mogelijk internationals te trainen. En natuurlijk ben ik Arsenal erkentelijk dat zij de speelsters vrijgeven, buiten de internationale speeldagenkalender om.'  

De 21-koppige selectie:

Eshly Bakker (Ajax), Angela Christ (PSV), Merel van Dongen (Ajax), Daniëlle van de Donk (Arsenal), Kika van Es (PSV), Sisca Folkertsma (PSV), Stefanie van der Gragt (FC Twente), Maayke Heuver (FC Twente), Dominique Janssen (Arsenal), Danique Kerkdijk (FC Twente), Jeslynn Kuijpers (PSV), Desiree van Lunteren (Ajax), Manon Melis (Seattle Reign FC), Tessel Middag (Ajax), Myrte Moorrees (PSV), Marthe Munsterman (FC Twente), Jill Roord (FC Twente), Marieke Ubachs (FC Twente), Sari van Veenendaal (Arsenal), Mandy Versteegt (Ajax) en Kelly Zeeman (Ajax).

De spelersgroep voor het tweedaagse trainingskamp op 22 en 23 februari – ook in Ermelo – wordt later bekendgemaakt.

Het Olympisch kwalificatietoernooi vindt van 2 tot en met 9 maart plaats in Den Haag en Rotterdam. In dit toernooi strijdt Nederland samen met Noorwegen, Zwitserland en Zweden voor kwalificatie voor de Olympische Spelen. Alleen de winnaar van het OKT plaatst zich voor Rio2016.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen