Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Adecco selecteert 1730 vrijwilligers voor EK Vrouwen

KNVB Media
KNVB Media
1 juni 2017, 11:57

Vrijwilligers zijn van enorm belang om WEURO 2017 tot een succes te maken. - Foto: KNVB Media

Adecco selecteert 1730 vrijwilligers voor het EK Vrouwen in Nederland. Deze selectie kwam tot stand na een periode van scouting en werving van het Talent Team van Adecco. De vrijwilligers zijn geselecteerd aan de hand van hun enthousiasme, inzet en passie voor voetbal. Bovendien zijn ze op verschillende posities inzetbaar.

De KNVB kan al zeventien jaar rekenen op de steun van Adecco. Zo speelde de uitzendorganisatie een grote rol bij de werving en selectie van vrijwilligers bij EURO2000, de Europa League-finale in 2013 in Amsterdam en het Olympisch kwalificatietoernooi vrouwen in 2016. Deze zomer, op het grootste EK Vrouwen ooit, biedt Adecco wederom vrijwilligers en starters een podium om dit topsporttoernooi van dichtbij mee te maken.

Vrijwilligers WEURO 2017

 Toernooidirecteur Bert van Oostveen: 'We zijn erg blij dat een ervaren partner als Adecco ons de helpende hand biedt.'

Na het succes van het KNVB Talent Team en werving en selectie van vrijwilligers voor de Europa League-finale in Amsterdam, zet Adecco zich dit jaar in voor de werving en selectie voor Women’s EURO 2017. Naast het aanbieden van stageplekken wordt er dit jaar ook gefocust op het creëren van startersfuncties en vrijwilligers voor WEURO 2017.

"Vrijwilligers zijn van enorm belang om WEURO 2017 tot een succes te maken. De match met Adecco hierin is van onschatbare waarde. Daarom zijn we erg blij dat een ervaren partner als Adecco ons hierbij de helpende hand biedt", aldus Bert van Oostveen, toernooidirecteur UEFA Women’s EURO 2017.

Tilburg is een van de zeven speelsteden van WEURO 2017.

Planningtool 'Planbition'

Middels de planbition tool verzorgt Adecco deze zomer de planning voor vrijwilligers. Vanaf juli gaan de eerste toernooivrijwilligers vol frisse moed van start. Ook zetten veel vrijwilligers zich al in bij side events in aanloop naar het toernooi.

Belangrijk is om het juiste talent op de juiste positie in te zetten. Om deze reden heeft Adecco zeven kennismakingsbijeenkomsten georganiseerd, in elke speelstad één, om iedere vrijwilliger te screenen.

"Vanuit de samenwerking met de KNVB werven wij dit jaar alle vrijwilligers voor het WEURO 2017 en zijn we ook sponsor van dit fantastische toernooi. Als organisatie die gaat voor vooruitgang en groei, met sport in ons DNA, zijn we erg trots om deel uit te maken van hét evenement van de snelst groeiende sport ter wereld" aldus Hans Pruis, CEO Adecco Group Nederland.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen