Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bekerfinales zaalvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
15 mei 2017, 17:47

Er hing een geweldige sfeer bij de bekerfinaleavond zaalvoetbal. - Foto: Alex Pronk (Haaglandenvoetbal).

Maandag 8 mei werden in sporthal Margriet in Schiedam de bekerfinales van het zaalvoetbal gespeeld. In vier categorieën werd er gestreden om de districtsbeker van West II.

Om 19.00 uur werd er afgetrapt met de finale van de hallencompetitie. HBSS H3 won met 5-2 van Alexandria’66 H2. Vervolgens was het de beurt aan de vrouwen. In een spannende wedstrijd tussen TPP en Mazzel Stars was het Mazzel Stars die de beker mee naar Zoetermeer mocht nemen.

Geweldige sfeer

Mazzel Stars wint de beker bij de vrouwen.

Op 20.15 uur stonden ZVOB 3 en Stanga 4 tegenover elkaar. Beide teams hadden veel publiek meegenomen wat voor een geweldige sfeer zorgde. Na de reguliere speeltijd was het nog gelijk waardoor er verlengd moest worden. Uiteindelijk trok Stanga hierin aan het langste eind en won het zo deze prachtige finale.

Tot slot was het de beurt aan de mannen van Honselersdijk 1 en Berkel 1. Berkel was als eersteklasser verrassend finalist. Honselersdijk is kampioen geworden van de Topklasse en wilde uiteraard ook graag de beker winnen. En dat lukte. Met 3-8 won het de finale. Het is een geweldige finaleavond geworden dankzij het sportieve gedrag van de teams, het publiek én de inzet van de scheidsrechters en vrijwilligers.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen