Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB-onderscheidingen voor bestuurders Aafjes en Kempers

KNVB Media
KNVB Media
1 februari 2016, 15:37

Foto: KNVB Media

Vrijdag 29 januari is officieel afscheid genomen van het voormalig districtsbestuur West I, dat per 1 januari 2016 is opgehouden te bestaan. Met ingang van diezelfde datum is het ledenraadmodel van kracht geworden binnen het amateurvoetbal.

De meeste leden van het districtsbestuur zijn jarenlang actief geweest en hebben veel inzet getoond voor de verenigingen in district West I en daarbuiten. Onder wie Gerrit Aafjes en Henk Kempers. Zij zijn vanwege hun jarenlange vrijwillige inzet door de KNVB benoemd tot lid van verdienste.

Aafjes is al vanaf 1977 actief in verschillende functies bij de KNVB. Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen in het zaalvoetbal. In zijn beginperiode was hij ook nog zeven jaar voorzitter van zaalvoetbalvereniging Don Juan.

Henk Kempers begon in 1974 als wedstrijdsecretaris bij vv Uitgeest. Vanaf 1995 heeft hij verschillende functies bij de KNVB vervuld; zijn portefeuilles waren zaalvoetbal en voetbaltechnische zaken.

De KNVB bedankt de leden van het voormalig districtsbestuur voor de goede manier waarop zij hun functie hebben ingevuld voor amateurvoetballend Nederland.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen