Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Drietal KNVB-onderscheidingen bij vv Kollum

KNVB Media
KNVB Media
15 maart 2017, 10:00

Freerk Holwerda, Auke de Vries en Hans Wietsma ontvingen voor hun verdiensten een KNVB-onderscheiding - Foto: KNVB Media

vv Kollum vierde op 3 maart het 75-jarig jubileum en zette een drietal leden in het zonnetje voor hun verdiensten voor de club en het voetbal in de regio. KNVB-ambassadeur Minne Modderman reikte de onderscheidingen uit.

Freerk Holwerda

Freerk Holwerda kreeg voor zijn taak als bestuurslid de zilveren KNVB-waarderingsspeld. Hij is begonnen als trainer/leider van diverse jeugdteams en houdt zich nu voornamelijk bezig met PR en sponsoring.

Auke de Vries

Een gouden KNVB-waarderingsspeld werd uitgereikt aan Auke de Vries. 'Gaat het voetballen morgen door?', is de vraag die Auke het vaakst in zijn leven heeft gehoord. Zonder dat het hem verveelt. Hij is lange tijd bestuurslid geweest en is vanaf 1996 tot heden consul.

Hans Wietsma

Een derde onderscheiding ging naar Hans Wietsma. En dat op een avond, dat komt niet vaak voor aldus Minne Modderman. Wietsma werd benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB. Hij heeft al meer dan veertig jaar bestuursfuncties bij vv Kollum bekleed en daarbuiten. Veertien jaar fungeerde Wietsma als wedstrijdsecretaris en hij hield ook nog eens vier jaar de voorzittershamer vast.

Proficiat heren!

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen