Nog plaatsen vrij op KNVB Voetbaldagen!

UITGEGEVEN: dinsdag, 22 mei 2012 13:11 LAATST GEWIJZIGD: woensdag, 30 mei 2012 11:54

In district Zuid I zijn op diverse locaties van de KNVB Voetbaldagen 2012 nog plaatsen beschikbaar!

Na de start van de inschrijvingen, begin januari, zijn op dit moment 13 locaties volgeboekt. Op 9 locaties zijn er nog plaatsen beschikbaar voor jongens en meisjes, leden en niet-leden, geboren tussen 1 januari 1998 tot en met 31 december 2003.
 
Voor de volgende locaties kan nog worden ingeschreven:
 

Inschrijven
 
Klik op één van bovenstaande locaties om direct in te schrijven.
 
Om in te kunnen schrijven is het hebben van een relatiecode verplicht. Zorg dus dat deze bekend is. Jongens en meisjes, die lid zijn van een voetbalvereniging kunnen deze code op hun spelerspas vinden. Degenen die (nog) geen spelerspas hebben, moeten hun relatiecode bij de ledenadministratie van hun vereniging opvragen. Jongens en meisjes die geen lid zijn van een voetbalvereniging, wordt verzocht voorafgaand aan de inschrijving contact op te nemen met Charlotte Trappel, via charlotte.trappel@knvb.nl. Door het opgeven van persoonlijke gegevens kunnen zij dan een relatiecode ontvangen. De volgende gegevens zijn nodig: Voorletters, voor- en achternaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer(s) en e-mailadres.
 
Informatie KNVB Voetbaldagen
 
Tijdens de KNVB Voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma (3 dagen) aangeboden, dat onder leiding staat van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 09.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen, vaardigheids- en circuitvormen en de penaltybokaal.
 
Het deelnemersbedrag bedraagt € 89,50 en is inclusief een Nike-pakket, bestaande uit een shirt, broek, kousen en een bal. Na afloop ontvangen alle deelnemers een certificaat met groepsfoto.
   
Informatie
 
Contactpersoon voor het district Zuid I is Charlotte Trappel, bereikbaar via charlotte.trappel@knvb.nl of 076-5728339.
 STUUR DE LINK VAN DIT ARTIKEL NAAR: