Video: Open Dag Zuid II

UITGEGEVEN: woensdag, 4 januari 2012 17:16 LAATST GEWIJZIGD: woensdag, 4 januari 2012 17:26

Bekijk nu de video die gemaakt is tijdens de open dag in en rondom het KNVB districtskantoor van Zuid II.

Onder het motto 'Kom en beleef de KNVB' konden enkele honderden verenigingsbestuurders, sporttechnische kaderleden en officials 17 september vorig jaar kennismaken met de KNVB-professionals en de dagelijkse werkzaamheden die zij verrichten. Tevens was het voor het district een mooie gelegenheid om het ruime aanbod aan producten en diensten te tonen aan de bezoekers.

Zowel in het districtskantoor, alsmede op de voetbalvelden van FC Ria en in de nabijgelegen Sporthal De Sjirp werden allerlei activiteiten, demonstraties en workshops gehouden. Zo is onder het toeziend oog van de bondscoach CP-voetbal, Marcel Geestman, een demonstratie G-voetbal verzorgd. Scheidsrechters kregen een workshop veldverkenning. Floris Tholen, stadionspeaker van het Nederlands elftal, ging in op de ontwikkelingen betreffende de aanpak van excessen. Verder konden aanwezigen zich laten informeren over de nieuwe leermiddelen van de KNVB en ging iedereen op de foto met Dutchy, de mascotte van Oranje.

Naast de producten en diensten van de KNVB, waren ook diverse partners van de KNVB aanwezig. Voor het districtskantoor was een beurstent geplaatst met diverse stands, waarin medewerkers, netwerkdeskundigen en partners zoals De Belastingdienst, Aon Sportverzekeringen, Grontmij, Oranjewoud, Werkgevers Organisatie in de Sport en ING Nederland die verenigingen van allerlei informatie hebben voorzien.

Wie niet in de gelegenheid is geweest om deze open dag te bezoeken, maar wel geïnteresseerd is in meer informatie over één van de genoemde onderwerpen, kan contact opnemen met één van de medewerkers van het district Zuid II via Zuid2@knvb.nl.

Klik hier voor de foto's met Oranje mascotte Dutchy. STUUR DE LINK VAN DIT ARTIKEL NAAR: