Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Rode kaart Jonas Svensson (AZ) geseponeerd

KNVB Media
KNVB Media
15 mei 2017, 17:18

Jonas Svensson ontving in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een rode kaart. - Foto: KNVB Media

Jonas Svensson kan gewoon meespelen met AZ in het eerste play-offduel om een Europees ticket tegen FC Groningen. De rode kaart die hij zondag kreeg in het duel met FC Utrecht is na het bekijken van de tv-beelden geseponeerd.

Mitchel Paulissen is voor vier duels geschorst waarvan een voorwaardelijk met een proeftijd van een jaar. Hij kreeg een rode kaart tegen Vitesse voor ernstig gemeen spel ten opzichte van een tegenspeler. De Roda JC-speler mist daardoor de eerste drie wedstrijden van de play-offs om promotie en degradatie. 

Roel van de Sande

Roel van de Sande mist de openingsduels van het nieuwe seizoen. Na zijn rode kaart in het play-offduel met FC Emmen is de RKC-speler voor drie duels uitgesloten waarvan één voorwaardelijk met een proeftijd van een jaar.

N.E.C. moet het in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen doen zonder Julian von Haacke. Hij ontving tegen sc Heerenveen zijn vijfde gele kaart. Ook Xandro Schenk kreeg in het slotduel van de Eredivisie met Sparta Rotterdam voor de vijfde keer dit seizoen geel voorgehouden. De Go Ahead-speler mist daardoor eveneens de opening van het seizoen.  

Paul Quasten

Paul Quasten (Almere City FC) kreeg een tweede gele kaart in het play-offduel met Helmond Sport en zal daardoor bij een eventuele kwalificatie voor de play-offs in het nieuwe seizoen een duel moeten toekijken. 

Overzicht Overzicht Bekijk het complete overzicht met uitsluitingen in het betaald voetbal in het seizoen 2016/'17.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen