Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Roda JC zaterdag zonder Werker tegen Sparta Rotterdam

KNVB Media
KNVB Media
10 april 2017, 15:08

Roda JC ontvangt zaterdag in eigen huis Sparta Rotterdam. - Foto: KNVB Media

Roda JC kan zaterdag in het belangrijke degradatieduel met Sparta Rotterdam niet beschikken over Daryl Werker. De centrale verdediger ontving afgelopen weekeinde zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daardoor automatisch voor één wedstrijd uitgesloten.

Datzelfde geldt voor twee spelers van NAC Breda: Robbie Haemhouts en Fabian Sporkslede. Daarnaast zijn ook Joël Thomas (FC Dordrecht) en Jordy Thomassen (Helmond Sport) vanwege hun vijfde registratie van het seizoen voor één duel geschorst.

Schikkingsvoorstel Manu

Elvis Manu.

Elvis Manu heeft van de aanklager betaald voetbal een schikkingsvoorstel van één wedstrijd schorsing ontvangen. De aanvaller van Go Ahead Eagles zou zich zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo (1-4) schuldig hebben gemaakt aan opzettelijk hands, waardoor hij de tegenstander een doelpunt of duidelijke scoringskans ontnam. Manu werd na die actie in de 12e minuut door scheidsrechter Van de Graaf met een rode kaart van het veld gestuurd.

Manu en Go Ahead Eagles dienen uiterlijk dinsdag 10.00 uur aan de aanklager kenbaar te maken of zij akkoord gaan met het schikkingsvoorstel.

Uitsluitingen Uitsluitingen Bekijk het overzicht uitsluitingen betaald voetbal seizoen 2016/'17.

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen