Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Twee spelers ADO Den Haag een duel uitgesloten

KNVB Media
KNVB Media
5 december 2016, 13:37

Tom Beugelsdijk en Thomas Meissner zijn voor een wedstrijd uitgesloten. - Foto: KNVB Media

ADO Den Haag-verdedigers Tom Beugelsdijk en Thomas Meissner zijn door de tuchtcommissie van de KNVB uitgesloten voor een wedstrijd naar aanleiding van hun gele kaarten in het voorbije weekeinde.

Beugelsdijk kreeg in de competitiewedstrijd van zondag tegen FC Utrecht twee gele kaarten, waardoor hij voor het eerstvolgende duel er niet bij is. Zijn teamgenoot Meissner kreeg zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daarom ook voor een duel uitgesloten.

Ook Gigli Ndefe van RKC Waalwijk (5e registratie) en Marvin Peersman van SC Cambuur (twee gele kaarten) missen de eerstkomende ontmoeting van hun club.

Lion Kaak wordt is eveneens uitgesloten van een duel nadat hij tijdens De Graafschap – FC Oss een doorgebroken speler neerhaalde.

Wesley Zonneveld

De rode kaart van Telstar-speler Wesley Zonneveld is geseponeerd. De aanklager betaald voetbal, die naast de ingediende verklaringen tevens kennis heeft genomen van de televisiebeelden, acht zijn overtreding niet wettig en overtuigend bewezen.

Overzicht uitsluitingen betaald voetbal 2016/'17 Overzicht uitsluitingen betaald voetbal 2016/'17 Alle uitsluitingen in het betaald voetbal.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen