PSV verslaat dapper SDC Putten in KNVB Beker

21 september 2017, 22:45

Met twee doelpunten was Adam Maher donderdag belangrijk voor PSV. - Foto: Soccrates Images

PSV heeft de laatste wedstrijd op het programma van de 1e ronde van de KNVB Beker gewonnen. Op bezoek bij hoofdklasser SDC Putten had PSV het donderdag een uur lang lastig, maar uiteindelijk won het ruim met 0-4.

De Eindhovenaren begonnen sterk en met een fraai afstandschot zette Adam Maher zijn ploeg al in de zesde minuut op voorsprong. Na een kwartier gooide SDC Putten de schroom van zich af en kwam het er bij vlagen gevaarlijk uit. Met name Jurian van den Brink maakte het de Eindhovense defensie bij vlagen lastig.

Na rust werd PSV dominanter, en dat resulteerde na een uur spelen in de 0-2 van Derrick Luckassen. De ruimtes op het veld werden groter, en dat zorgde voor de 0-3 van opnieuw Maher en de 0-4 van Lammers.

Profs verslaan amateurs

Eerder op de avond had PEC Zwolle al overtuigend gewonnen van vv De Meern: 0-5. FC Groningen had het lang moeilijk tegen het Utrechtse Hercules, maar na een 1-0 achterstand werd het uiteindelijk 2-4 voor de Groningers. VVV-Venlo versloeg Derdedivisionist Blauw Geel '38/Jumbo met 0-3.

Loting 2e ronde Loting 2e ronde Amsterdamse derby in 2e ronde KNVB Beker: De Dijk-Ajax.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!