Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Samenvattingen: Nagenieten van een heerlijke bekerweek

KNVB Media
KNVB Media
27 januari 2017, 10:00

De spelers van AZ juichen nadat de halve finale van de KNVB Beker is bereikt. - Foto: KNVB Media

De vier halve finalisten in de KNVB Beker zijn bekend. De kwartfinales zorgden voor veel spektakel, precies zoals iedereen het van het bekertoernooi verwacht. Geniet met de samenvattingen na van een heerlijke bekerweek.

Zo was FC Volendam dinsdag dicht bij een stunt tegen Sparta Rotterdam. Strafschoppen brachten uiteindelijk de beslissing. De Eredivisionist bekert door, de ploeg uit de Jupiler League bleef met lege handen achter.

Een dag later lukte het SC Cambuur wel om te stunten. Tegen FC Utrecht zorgden opnieuw de penalty's voor spektakel. De Friezen staan in de halve finale! Later op de avond plaatste ook AZ zich bij de laatste vier door Heerenveen met 1-0 te verslaan. Donderdag zorgde Vitesse voor een mooi slotstuk door de koploper in de Eredivisie en de bekerhouder uit te schakelen. Feyenoord ging in Arnhem met 2-0 onderuit.

Highlights KNVB Beker: FC Volendam - Sparta Rotterdam.

Highlights KNVB Beker: FC Utrecht - sc Cambuur.

Highlights KNVB Beker: AZ - sc Heerenveen.

Highlights KNVB Beker: Vitesse - Feyenoord

AZ-Cambuur en Sparta-Vitesse in halve finale KNVB Beker AZ-Cambuur en Sparta-Vitesse in halve finale KNVB Beker De loting voor de halve finale is bekend. KNVB Beker KNVB Beker Alles over de KNVB Beker.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen