Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kwartfinales KNVB Beker live op FOX Sports

KNVB Media
KNVB Media
24 januari 2017, 17:00

FC Utrecht neemt het in eigen huis op tegen SC Cambuur. - Foto: KNVB Media

Nog acht teams zijn in de race om dit seizoen de KNVB Beker te winnen. Het toernooi wordt vanavond, dinsdag 24 januari, hervat met de kwartfinales.

Dinsdag 24 januari

In de eerste wedstrijd in de kwartfinales in de strijd om de KNVB Beker staan dinsdagavond 24 januari FC Volendam en Sparta Rotterdam tegenover elkaar. De thuisploeg stuurde in de vorige ronde de stuntende amateurs van VVSB resoluut naar huis, terwijl Sparta verraste door Heracles Almelo uit het Bekertoernooi te schieten. De Rotterdamse dank ging uit naar Zakaria El Azzouzi, die met een loepzuivere hattrick zorgde voor de gehele doelpuntenproductie in het duel; 0-3. FOX Sports zendt het duel tussen FC Volendam en Sparta Rotterdam, dat begint om 20.45 uur, live uit.

Woensdag 25 januari

Heerenveen-aanvaller Reza Ghoochannejhad, hier nog bij zijn oude club N.E.C. verkeerd in topvorm. AZ is gewaarschuwd.

FC Utrecht, de verliezend finalist van vorig seizoen, ontvangt woensdagavond Cambuur Leeuwarden. Op papier zijn de Domstedelingen favoriet, maar de Friezen zorgden in de vorige speelronde van de KNVB Beker voor een enorme stunt door Ajax te verslaan. Grote man aan de kant van Cambuur was Martijn Barto, die twee keer trefzeker was. FC Utrecht bereikte de kwartfinales door in de vorige ronde af te rekenen met PEC Zwolle; 1-2. De aftrap van het duel is om 18.30 uur.

Later op de avond staan in Alkmaar AZ en sc Heerenveen tegenover elkaar, de nummers vier en vijf van de huidige competitie. AZ versloeg in de vorige ronde ASWH met 2-0, terwijl sc Heerenveen afrekende met IJsselmeervogels; 0-1. Het doelpunt in die wedstrijd werd gemaakt door Reza Ghoochannejhad, de spits die afgelopen zondag drie keer trefzeker was tegen PSV en dus in topvorm verkeerd. De wedstrijd tussen de subtoppers uit de Eredivisie begint om 20.45 uur. Beide duels van woensdag worden live uitgezonden op FOX Sports.

Donderdag 26 januari

Op donderdag wordt de laatste wedstrijd uit de kwartfinale gespeeld. En het is niet de minste wedstrijd. Het Vitesse van Henk Fraser, dat momenteel op de zevende plaats staat in de Eredivisie, ontvangt Feyenoord, de trotse koploper van diezelfde Eredivisie én vorig seizoen winnaar van de KNVB Beker. Feyenoord bereikte de kwartfinales door in de vorige ronde ADO Den Haag een plak slaag te geven (5-1). Vitesse deed iets soortgelijks met Jodan Boys; 4-0. FOX Sports is er live bij in Arnhem. Het duel begint om 20.45 uur.

KNVB Beker programma KNVB Beker programma Bekijk het complete programma van de kwartfinales.

KNVB Beker: arbiters voor de kwartfinales KNVB Beker: arbiters voor de kwartfinales Wie fluiten de wedstrijden in de kwartfinales van de KNVB Beker? Bekijk alle aanstellingen.

TV

De tv-kijker is voor het KNVB Bekertoernooi thuis bij FOX Sports én Veronica. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn alle wedstrijden live te zien op FOX Sports 1, voorafgegaan en gevolgd door het programma KNVB Beker op 1. Ook Veronica zendt de samenvattingen van alle bekerwedstrijden uit, op het open net dus. 

FOX Sports 1

TijdstipDinsdagWoensdagDonderdag
18:00-KNVB Beker op 1-
20.00 uurKNVB Beker op 1FC Utrecht - SC Cambuur KNVB Beker op 1
20.45 uurFC Volendam - Sparta RotterdamAZ - sc HeerenveenVitesse - Feyenoord
22.35 uurKNVB Beker op 1KNVB Beker op 1KNVB Beker op 1

Veronica (open net)

UitzendingDinsdagWoensdagDonderdag
Alle samenvattingen23.05 uur23.10 uur23.05 uur

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen