Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Loting koppelt AZ aan sc Heerenveen in kwartfinale

KNVB Media
KNVB Media
15 december 2016, 23:39

Spartaan Dave van der Meer verrichtte vanavond de loting in het bijzijn van Heinrich Welling en Toine van Peperstraten. - Foto: KNVB Media

In de kwartfinale van de KNVB Beker zal AZ het in eigen huis tegen sc Heerenveen opnemen. De huidige nummers vier en vijf van de Eredivisie werden aan elkaar gekoppeld bij de loting in het Polman Stadion na afloop van Heracles Almelo - Sparta Rotterdam.

De loting voor de kwartfinale van de KNVB Beker.

Het resultaat van de loting.

FC Volendam lootte een thuiswedstrijd; eind januari zullen de palingboeren het opnemen tegen Sparta Rotterdam. Dave van der Meer, voormalig speler van de Rotterdammers en tegenwoordig commercieel manager van de club, verrichtte de loting. SC Cambuur, dat in de achtste finale stuntte tegen Ajax, zal op bezoek gaan bij FC Utrecht. Het laatste affiche dat uit de kokers kwam koppelde Vitesse aan de regerend bekerhouder Feyenoord.

Speelschema

De KNVB tracht om morgen het speelschema bekend te maken voor de kwartfinales, die gespeeld worden op 24, 25 en 26 januari. Mogelijk worden de wedstrijden over twee in plaats van drie dagen verdeeld.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen