Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Achtste finales KNVB Beker: live op FOX Sports

KNVB Media
KNVB Media
13 december 2016, 14:42

FC Utrecht, vorig jaar verliezend finalist, gaat op bezoek bij PEC Zwolle, Bekerwinnaar Feyenoord krijgt ADO Den Haag op bezoek. - Foto: KNVB Media

Nog zestien teams zijn in de race om dit seizoen de KNVB Beker te winnen. Het toernooi wordt vanavond, dinsdag 13 december, hervat met de achtste finales.

Het speelschema in de achtste finale van de KNVB Beker.

Dinsdag 13 december

Ze waren de stuntploeg van vorig seizoen en ook nu is VVSB nog altijd van de partij in het KNVB Bekertoernooi. En wie weet wat er nog in het vat zit voor de Noordwijkerhouters. In de achtste finale gaan zij op bezoek bij FC Volendam. De tv-camera's van FOX Sports staan voor deze kraker in het vissersdorp opgesteld voor de live-uitzending die om 18.30 uur begint.

Dat geldt een paar uur later ook voor een andere amateurclub met een grote bekerreputatie, want ook IJsselmeervogels zit nog in het toernooi. En heeft zelfs thuisvoordeel. Derdedivisionist IJsselmeervogels ontvangt op sportpark De Westmaat de profs van sc Heerenveen. Er wordt in Spakenburg om 20.45 uur afgetrapt. 

Woensdag 14 december

FC Utrecht, de verliezend finalist van vorig seizoen, gaat woensdagavond op bezoek bij PEC Zwolle. De aftrap is om 18.30 uur. Later op de avond staan in de Kuip Feyenoord en ADO Den Haag tegenover elkaar. Beide duels worden live uitgezonden op FOX Sports.

FC Utrecht, verliezend Bekerfinalist van vorig jaar, gaat op bezoek bij PEC Zwolle, de Bekerwinnaar van 2014.

Donderdag 15 december

Op donderdag worden de laatste twee wedstrijden uit de achtste finale gespeeld. Ajax gaat in Leeuwarden op bezoek bij SC Cambuur (18.30 uur), terwijl het duel tussen Heracles Almelo en Sparta Rotterdam (20.45 uur) de laatste wedstrijd van de achtste finale is. FOX Sports is er zowel in Leeuwarden als Almelo live bij.

KNVB Beker programma KNVB Beker programma Bekijk het complete programma van de 3e ronde.

KNVB Beker: arbiters voor de achtste finale KNVB Beker: arbiters voor de achtste finale Wie fluiten de wedstrijden in de 3e ronde van de strijd om de KNVB Beker? Bekijk alle aanstellingen.

TV

De tv-kijker is voor het KNVB Bekertoernooi thuis bij FOX Sports én Veronica. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn elke avond twee wedstrijden live te zien op FOX Sports 1, gevolgd door Studio KNVB. Ook Veronica zendt de samenvattingen van alle bekerwedstrijden uit, op het open net dus. Vrijdagochtend staan de samenvattingen daarnaast ook nog eens op de website van de KNVB.

FOX Sports 1

TijdstipDinsdagWoensdagDonderdag
18.00 uurStudio KNVB BekerStudio KNVB BekerStudio KNVB Beker
18.30 uurFC Volendam - VVSBPEC Zwolle - FC UtrechtSC Cambuur - Ajax
20.45 uurIJsselmeervogels - sc HeerenveenFeyenoord - ADO Den HaagHeracles Almelo - Sparta Rotterdam
AansluitendStudio KNVB BekerStudio KNVB BekerStudio KNVB Beker

Veronica (open net)

UitzendingDinsdagWoensdagDonderdag
Alle samenvattingen23.05 uur23.05 uur23.05 uur

Na afloop van de achtste finale, vrijdag om 10:00 uur, zullen tevens alle samenvattingen te zien zijn op KNVB.nl.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen