PEC Zwolle en SC Heerenveen voegen zich bij laatste zestien

27 oktober 2016, 22:23

Vandaag, donderdag, stonden de laatste twee wedstrijden op het programma in de 2e ronde van de KNVB Beker. - Foto: KNVB Media

PEC Zwolle en SC Heerenveen zullen later vanavond in de kokers gaan voor de loting van de achtste finale van de KNVB Beker. Tegen eerstedivisionisten VVV-Venlo en FC Eindhoven wonnen zij met respectievelijk 2-1 en 1-2.

PEC Zwolle was lange tijd sterker dan VVV-Venlo en kwam met 2-0 voor door doelpunten van Ehizibue en Mokhtar, maar door een doelpunt van Sleegers werd het nog een spannende slotfase. SC Heerenveen kwam op bezoek bij FC Eindhoven al binnen een half uur op een 0-2 voorsprong via Namli en Ghoochannejhad. Caenepeel zorgde nog voor rust dat de spanning terugkwam, maar verder kwam de Friese overwinning niet in gevaar.

De uitslagen van donderdag 27 oktober in de KNVB Beker.

Rond kwart over elf zal de loting plaatsvinden voor de achtste finale. De loting is live te volgen op FOX Sports, Veronica en via het Twitter-kanaal van de KNVB.

Twitter @KNVB Twitter @KNVB Volg de loting live via Twitter.