Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

FC Emmen en Helmond Sport naar tweede ronde play-offs

KNVB Media
KNVB Media
13 mei 2017, 8:31

FC Emmen besliste maandag al de strijd met RKC Waalwijk. - Foto: KNVB Media

FC Emmen en Helmond Sport hebben zich vrijdagavond geplaatst voor de tweede ronde van de play-offs om promotie en degradatie. Respectievelijk RKC Waalwijk en Almere City delfden het onderspit.

Voor FC Emmen kon het na de 1-5 overwinning maandag bij RKC Waalwijk al bijna niet meer mis. De return was dan ook geen moment spannend. Johan Voskamp maakte namens RKC Waalwijk na een half uur de enige treffer van het duel. Voor FC Emmen wacht donderdag het eerste duel tegen de nummer zestien van de Eredivisie.

Voor rust beslist

Helmond Sport had het thuisduel tegen Almere City met 4-2 gewonnen. In de return ging de ploeg van Jack de Gier op zoek naar twee treffers. Vlak voor rust beslisten de Brabanders echter het duel. Jordy Thomassen en Teije te Den zorgden voor de 0-2 ruststand, hetgeen ook de eindstand werd.

De nummer 17 van de Eredivisie komt donderdag op bezoek bij Helmond Sport. De return is drie dagen later. MVV- SC Cambuur en FC Volendam-NAC Breda zijn de andere twee ontmoetingen komende week in de play-offs.

Het schema na de eerste ronde van de Jupiler Play-offs.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen