Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Feyenoord trotse koploper Eredivisie

KNVB Media
KNVB Media
21 augustus 2016, 18:49

Feyenoord voert na drie speelrondes de ranglijst aan. - Foto: KNVB Media

Feyenoord is na drie speelrondes de trotse koploper van de Eredivisie. De Rotterdammers hebben evenveel punten vergaard als regerend landskampioen PSV en het verrassende ADO Den Haag, maar een beter doelsaldo dan beide clubs.

Feyenoord won zondag met 0-1 op bezoek bij Heracles Almelo. Een dag eerder boekte de huidige nummer 2, PSV, een gemakkelijke overwinning op PEC Zwolle. De Eindhovenaren wonnen met 0-4. Ook ADO Den Haag is na drie speelrondes nog altijd zonder puntverlies. Vrijdag werd met 1-2 gewonnen bij Excelsior, dat daarmee voor het eerst punten verspeelde. 

Zonder punten

Nummer laatst FC Groningen is na drie speelrondes de enige ploeg die nog geen punten vergaarde. In een spectaculair duel verloren de Groningers met 3-4 van FC Twente. De bezoekers kwamen al voor de pauze op een 0-3 voorsprong door drie treffers van Enes Ünal, maar de thuisploeg knokte zich terug tot 3-3. Dat leek de eindstand te gaan worden, maar Jari Oosterwijk bepaalde in blessuretijd anders.


Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen