Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Virtuele stand play-offs Europees ticket

KNVB Media
KNVB Media
1 mei 2016, 17:14

Het laatste Europese ticket, dat ook recht geeft op de derde voorronde van de Europa League, kan worden verdiend via de play-offs.  - Foto: KNVB Media

Ajax gaat in een nek-aan-nek race met PSV uitmaken wie straks de schaal omhoog mag houden. Maar ook daarachter is het ontzettend spannend. Wie plaatsen zich voor de play-offs voor een Europees ticket?

Hoe zit het ook al weer met de plekken voor Europees voetbal? De landskampioen plaatst zich rechtstreeks voor de groepfase van de Champions League. De nummer twee moet zich via de derde voorronde proberen te kwalificeren voor het miljoenenbal.

Ticket voorronde Europa League

Bekerwinnaar Feyenoord plaatst zich rechtstreeks voor de groepsfase van de Europa League. De nummer drie van de Eredivisie kan zich hiervoor via de derde voorronde kwalificeren. Is Feyenoord ook de nummer drie dan schuift deze plek door naar de nummer vier. Het laatste Europese ticket, dat ook recht geeft op de derde voorronde van de Europa League, kan worden verdiend via de play-offs. 

KNVB.nl publiceert na elke speelronde de virtuele stand van zaken met betrekking tot de play-offs voor een Europees ticket voor de Europa League. 

Play-offs Europees ticket Play-offs Europees ticket Virtuele stand play-offs Europees ticket.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen