Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Voorlichtingsbijeenkomsten Kwaliteit & Performance Programma

KNVB Media
KNVB Media
22 september 2017, 14:07

Er zijn drie voorlichtingsavonden over het Kwaliteit & Performance Programma. - Foto: KNVB Media

Er zijn veel verenigingen die informatie willen over deelname aan het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen van NMC Bright en de KNVB. Om de clubs daarin zo goed mogelijk te voorzien worden centrale voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd.

Het Kwaliteit- & Performance Programma is het model van de KNVB om verenigingen te ondersteunen met (voetbaltechnisch) jeugdbeleid. Het richt zich op het doorlichten en ontwikkelen van jeugdopleidingen, waarbij clubs een certificaat kunnen behalen op één van de vier ambitieniveaus (lokaal, regionaal, nationaal of internationaal). Het geeft clubs handvatten en concrete aanbevelingen om de jeugdopleiding verder te verbeteren. 

Tevredenheidscijfer

Inmiddels hebben al meer dan 80 amateurverenigingen en alle betaald voetbalclubs het programma doorlopen met een tevredenheidscijfer van een 8,1 als resultaat! De voorlichting is bedoeld voor verenigingen die nog niet hebben deelgenomen aan het programma en (vrijblijvend) informatie willen over de voorwaarden tot deelname. 

Bij de voorlichtingsbijeenkomst volgt aanvullende informatie over deelname aan het programma en is voldoende mogelijkheid om gerichte vragen te stellen over de uitvoering van het programma. De KNVB adviseert tenminste het bestuurslid voetbaltechnische- en/of jeugdzaken en hoofd jeugdopleiding/technisch jeugdcoördinator de bijeenkomst te laten bijwonen.

Aanmelden

Aanmelden kan door contact op te nemen met Nick Veenbrink van NMC Bright. Vermeld de lokatie, naam van de club en namen plus functies van personen die de bijeenkomst bijwonen.

Voetbaltechnische ondersteuning Voetbaltechnische ondersteuning Het Kwaliteit- & Performance Programma is een model waarmee de KNVB betaald voetbalclubs en amateurverenigingen ondersteunt met het (voetbaltechnische) jeugdbeleid.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen