Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kennissessie op KNVB Campus: Besparen met LED-verlichting

KNVB Media
KNVB Media
12 mei 2017, 9:50

Op de KNVB Campus kunt u met eigen ogen de kwaliteit van de LED-verlichting bekijken. - Foto: KNVB Media

De energierekening is een van de grootste kostenposten van voetbalverenigingen. Logisch dus dat amateurclubs er alles aan doen om die te beperken. Dat kan met LED-verlichting bijvoorbeeld. Wat de voordelen daarvan zijn, maakt Philips duidelijk tijdens een speciale kennissessie op woensdag 31 mei op de KNVB Campus.

Kennissessie op woensdag 31 mei op de KNVB Campus. Verenigingen kunnen zich nu aanmelden.

De energiekosten kunnen flink omlaag door gebruik te maken van het betrouwbare en duurzame LED-systeem als veldverlichting. Deze is 50 procent energiezuiniger dan conventionele verlichting, wat direct een forse energie- en kostenbesparing oplevert. Ook heeft LED-verlichting geen 'warming-up' nodig, springt het direct vol aan en is het inzetbaar naar de bezetting van de velden. Het systeem is flexibel in gebruik, doordat na het uitschakelen weer direct kan worden ingeschakeld.

Steeds meer sportclubs ontdekken de voordelen van LED-verlichting voor het aanlichten van hun sportvelden. Heeft uw vereniging ook interesse? Meld u dan aan voor de unieke kennissessie op woensdag 31 mei op de KNVB Campus in Zeist, georganiseerd door KNVB-partner Philips. Hier leggen professionals van Philips alles uit over de (financiële) voordelen van het LED-systeem, vertelt een vertegenwoordiger van vv Dwingeloo over het gebruiksgemak in de praktijk en kunt u op de KNVB Campus met eigen ogen de kwaliteit van de LED-verlichting bekijken.

Aanmelden Aanmelden Meld u nu aan voor de LED-verlichting kennissessie op de KNVB Campus.

Programma 

  • 15.30 uur: Ontvangst
  • 16.00 uur: Opening door KNVB
  • 16.30 uur: Klant case VV Dwingelo
  • 17.00 uur: Spreker Ben van der Burg
  • 18.00 uur: Afsluiting Philips Lighting
  • 18.30 uur: Buffet
  • 19.30 uur: Rondleiding
  • 20.15 uur: Borrel

De vijf voordelen van LED-voetbalveldverlichting

  1. Lage energiekosten: besparing tot wel 50% door het toepassen van LED verlichting.
  2. Geen warming-up nodig: direct inzetbaar
  3. Minder lichtverspilling: fors minder lichthinder voor de omgeving
  4. Flexibel: verlicht de velden naar behoefte (heel veld, half veld) en is gemakkelijk te dimmen
  5. Weinig onderhoud: LED-verlichting heeft weinig onderhoud nodig en gaat lang mee (25 jaar versus vier jaar ten opzichte van conventionele verlichting)

Aantrekkelijke subsidieregeling

Met Optivision LED biedt Philips sportverenigingen een duurzaam verlichtingssysteem dat zorgt voor een optimale verlichting en een vermindering van onderhouds- en energiekosten. Daarnaast is er ook een aantrekkelijke subsidieregeling voor sportverenigingen en sportstichtingen die energiebesparende maatregelen nemen. Als u overstapt op LED-verlichting wordt maar liefst 30% van uw investering boven 3000 euro gesubsidieerd.

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen