Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

GSV ’38 ontvangt KNVB | ARAG certificaat van Eric Braamhaar

KNVB Media
KNVB Media
19 mei 2017, 15:18

Het arbiterkorps van GSV’38 heeft op dinsdag 16 mei het KNVB | ARAG certificaat ontvangen uit handen van scheidsrechter Eric Braamhaar. - Foto: KNVB Media

Het arbiterkorps van GSV’38 heeft op dinsdag 16 mei het KNVB | ARAG certificaat ontvangen uit handen van scheidsrechter Eric Braamhaar. In een gezellig volle kantine waren het eerst de jeugdspelers die, met een prachtige taart met groepsfoto, de scheidsrechters kwamen bedanken.

Voorzitter Roel Greutink opende daarna de avond. Hij was enorm trots dat een relatieve kleine club als GSV ’38 de ARAG erkenning mocht ontvangen. Daarna nam Marc Roekens namens de GSV-scheidsrechters het woord. Hij gaf een korte uitleg over de procedure die gedurende vijftien maanden is doorlopen.

Samen doen

Kenmerkend voor het beleid van GSV ’38 is het ‘samen doen’. Alle scheidsrechters zijn betrokken bij het beleidsplan. Ook werd er stilgestaan bij het verlies van Lars aan den Meulen, die halverwege dit proces is overleden. Met een grote foto en zijn scheidsrechtershirt zat hij tussen de overige scheidsrechters. Een prachtig eerbetoon!

Het arbiterkorps van GSV’38 heeft op dinsdag 16 mei het KNVB | ARAG certificaat ontvangen uit handen van scheidsrechter Eric Braamhaar.

Vervolgens was het woord aan procesbegeleider Pascal Jannink van de KNVB - hij deed samen met Ellen ter Avest de audits bij GSV ’38 - en aan scheidsrechter Frank Sanders namens SDO, die de relatie weergaf tussen SDO en de amateurclubs in de regio Doetinchem.

Prachtig cadeau

Bestuurslid Geert Wieggers had namens het bestuur een cadeau voor het scheidsrechterskorps. Wieggers was bij een willekeurige supermarkt in Oldenzaal naar binnen gelopen en heeft naar de chef gevraagd. Deze chef wilde zijn boek graag signeren en feliciteert GSV ’38 van harte met het behaalde certificaat.

Bestuurslid Geert Wieggers had namens het bestuur een cadeau voor het scheidsrechterskorps.

De voorzitter ondertekende, onder toeziend oog van trotste scheidsrechterscoördinator Willy ten Haaf, namens GSV ’38 het certificaat en werd hierin bijgestaan door Evert Franken van ARAG en scheidsrechter Eric Braamhaar. Nadat de scheidsrechtersshirts verdeeld waren, werden er tijdens de pauze een aantal mooie foto’s gemaakt. Na de pauze nam Braamhaar aan de hand van mooie anekdotes uit zijn carrière de spelregelwijzigingen door met de aanwezigen. GSV’38 kan terugkijken op een geweldige avond en mag trots zijn op haar scheidsrechterskorps.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen