Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

FC Gelre kan zich verzekeren van de play-offs

KNVB Media
KNVB Media
19 april 2017, 12:27

De strijd om de play-offplaatsen kan vrijdag worden beslist. Drachtster Boys en KTP Nieuw-Roden hebben zich al verzekerd van een plek in de play-offs. - Foto: KNVB Media

Met nog twee speelronden te gaan zijn vv Pernis, Drachtster Boys en KTP Nieuw-Roden verzekerd van een plek in de play-offs van de Eredivisie vrouwen zaal. FC Gelre en drs. Vijfje strijden om het resterende ticket.

FC Gelre heeft de beste papieren. De ploeg heeft vier punten voorsprong en kan zich daardoor vrijdag verzekeren van de vierde plaats in de competitie. In eigen huis ontvangt het Pro Futsal Club.

Misstap

Drachtster Boys veroverde afgelopen vrijdag de KNVB Beker.

Drs. Vijfje moet hopen op een misstap van FC Gelre. Vrijdag speelt de ploeg thuis tegen Zuidoost United. Eerder dit seizoen wonnen de Groningers met 2-3 van de Amsterdammers.

Het duel tussen middenmoter Reiger Boys en Drachtster Boys staat bij de bezoekers vooral in het teken van de strijd om de tweede plaats. Deze positie in de competitie geeft tijdens de play-offs het belangrijke thuisvoordeel. Met de vorm zit het wel goed. Drachtster Boys won vorige week de KNVB Beker na een 3-2 zege op KTP Nieuw-Roden.

Overige duels

Avanti - Team Alkmaar
Hovocubo - VV Pernis

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen