Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zuidoost United gaat in Leek voor laatste kans

KNVB Media
KNVB Media
5 april 2017, 9:00

Zuidoost United moet winnen van KTP Nieuw Roden om de kansen op deelname aan de play-offs in leven te houden. - Foto: KNVB Media

De eerste drie deelnemers aan de play-offs in de eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen zijn bekend: vv Pernis/Barcelona Soccer Schools, KTP Nieuw Roden en Drachtster Boys plaatsten zich reeds voor het spreekwoordelijke 'toetje'. De vierde te vergeven plek is momenteel nog in handen van FC Gelre, maar ook Zuidoost United en drs. Vijfje maken nog kans op dit ticket.

Voor Zuidoost United is winst op KTP Nieuw Roden in Leek noodzakelijk om de kansen op deelname aan de play-offs levend te houden. Bij een Amsterdamse overwinning bedraagt de achterstand op de nummer vier nog maar drie punten met nog twee wedstrijden te gaan. De thuisclub is al zeker van de play-offs en speelt volgende week, 14 april, de bekerfinale tegen Drachtster Boys in Sporthallen Zuid in Amsterdam. De eerste wedstrijd won de Drentse ploeg met 0-5.

Drachtster Boys krijgt Pro Futsal Club op visite. De Friezinnen zijn bij winst zeker van de derde plaats in de competitie. De tegenstander staat op de negende plek. De eerste wedstrijd leverde zeventien doelpunten op door een 6-11 overwinning voor de ploeg uit Drachten.

Programma

DatumWedstrijdLocatie
vr. 7 april (21.15 uur)KTP Nieuw Roden - Zuidoost UnitedSportcentrum Leek
vr. 7 april (21.30 uur)Drachtster Boys - Pro Futsal ClubSNIJ Noordhal, Drachten

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen