Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kraker Eredivisie zaalvoetbal vrouwen in Schiedam

KNVB Media
KNVB Media
29 maart 2017, 13:54

Het bestuur van Drachten verlengde onlangs het contract van trainer/coach Symen Abe Hoekstra met een jaar. - Foto: Drachtster Boys

De koploper in de Eredivisie Vrouwen treedt vrijdag aan tegen de nummer twee. Ofwel, de op voorhand spannende strijd tussen Pernis/Barcelona Soccer Schools en Drachtster Boys staat op het programma.

Op dit moment staan de Friezinnen negen punten achter op de koploper, maar ze hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld. De rangschikking in de competitie is van belang voor het thuisvoordeel van de derde wedstrijd en de tegenstander. De eerste wedstrijd werd gewonnen door de Rotterdamsen (1-3).

Het bestuur van Drachten verlengde onlangs het contract van trainer/coach Symen Abe Hoekstra met een jaar. Een overwinning zou een mooie bekroning van die overeenkomst zijn.

Schaal pakken

In Leek komt KTP Nieuw Roden in actie tegen Hovocubo. De noorderlingen, net als Drachtster Boys, spelen straks de finale voor de beker en kunnen de schaal pakken. De tegenstander uit Hoorn bevindt zich op de negende plek.

De Westfriezen hebben veel blessures en dat speelt ze in het tweede gedeelte van de competitie parten. De thuisploeg, de nummer 3, kan bij winst op de tweede plek komen.

Programma 31 maart:

WedstrijdTijdSporthal
Pernis - Drachtster Boys20.30Margriethal (Schiedam)
KTP Nieuw Roden - Hovocubo21.15Sportcentrum Leek (Leek)

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen