Hovocubo haalt uit, 't Knooppunt maakt geen fout

KNVB Media
KNVB Media
11 maart 2017, 11:57

Hovocubo won vrijdagavond met 8-0 van hekkensluiter FCK/De Hommel. - Foto: KNVB Media

De zaalvoetballers van Hovocubo hebben vrijdagavond een monsterscore neergezet. Op bezoek bij FCK/De Hommel toonde de ploeg uit Noord-Holland geen genade voor de hekkensluiter. Pas bij 8-0 stokte de score.

Adil Zouthane groeide uit tot 'Man van de wedstrijd' aan Hovocubo-zijde. Hij scoorde zelf drie keer, maar stelde Mats Velseboer en Mo Attaibi ook in staat om een doelpunt mee te pikken. Velseboer en Attaibi scoorden later nog een keer voor de Hoornse formatie, terwijl ook  Karim Mossaoui zichzelf op het scoreformulier werkte.

Adil Zouthane in 2013 als speler van Oranje.

Rode kaart

Overigens speelde Hovocubo een groot deel van de tweede helft met een man minder, nadat Amir Molkarai zeven minuten na rust met een rode kaart moest inrukken. De aanvoerder van Hovocubo mist daardoor aanstaande dinsdag de halve finale van de KNVB Beker tegen 't Knooppunt.

Ondanks de ruime overwinning blijft de achterstand van Hovocubo op 't Knooppunt vier punten. De Amsterdamse koploper maakte vrijdagavond geen fout op bezoek bij de nummer vier van de ranglijst, FC Marlène. 't Knooppunt won met 5-3. De Amsterdamse doelpunten kwamen op naam van Jamal El Ghannouti (2x), Aziz Hitou, Abdessamad Attahiri en Iliass Bouzit. Namens FC Marlène scoorden Faisel Mellah, Danny Havermans en Zakaria Amrani.