Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Laatste kans voor achtervolgers in de Eredivisie vrouwen zaal

KNVB Media
KNVB Media
1 maart 2017, 16:06

KTP Nieuw Roden speelt vrijdagavond bij Pro Futsal Club. - Foto: KNVB Media

Voor de clubs die nog willen aansluiten in de race voor de vier eerste plekken in de Eredivisie vrouwen is vrijdag een belangrijke avond. De ontknoping van de competitie komt dichterbij en daardoor wordt de strijd om de play-offplaatsen steeds heftiger.

Drs. Vijfje, de nummer vijf in de Eredivisie, reist naar Heerhugowaard voor het duel tegen Reiger Boys. De Groningse vrouwen hebben 22 punten uit veertien wedstrijden en staan vijf punten achter de nummer vier. Reiger Boys staat op zestien punten. Alleen een wonder kan de ploeg nog aan een play-offplek helpen. De eerste wedstrijd wonnen de vrouwen uit Heerhugowaard met 3 – 7.

Debutanten

Nummer zes, FC Gelre, speelt thuis tegen Avanti. De thuisclub heeft de vierde plek nog in het vizier, maar dan moet er vrijdag gewonnen worden. De eerste wedstrijd in het duel der debutanten werd een 3 – 6 overwinning FC Gelre.

KTP Nieuw Roden krijgt het lastige Pro Futsal Club uit Apeldoorn op bezoek. De thuisploeg staat op een keurige tweede plek en is bij winst bijna zeker van een plek in de strijd om de titel. Uit  wonnen de Drentse vrouwen met 8-3 van de nummer acht.

Nummer vier

Drachtster Boys is de huidige nummer vier en heeft 27 punten uit veertien wedstrijden. Bij verlies komen de achtervolgers heel dichtbij. Hovocubo is de nummer negen in de stand. Thuis verloor de ploeg uit Hoorn met 1 – 3.

De rode lantaarndrager Team Alkmaar/Sportstars krijgt de landskampioen en koploper vv Pernis/Barcelona Soccer School op visite. De landskampioen is bij winst in theorie zeker van de play-offs. In de uitwedstrijd wonnen de Rotterdammers met 3 – 9.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen