Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Twaalfklappers van koploper en hekkensluiter in Eredivisie zaal

KNVB Media
KNVB Media
19 februari 2017, 8:47

't Knooppunt staat na dit weekend stevig aan kop in de Eredivisie zaal. - Foto: KNVB Media

Zowel 't Knooppunt als FCK/ De Hommel heeft dit weekend een overwinning geboekt met twaalf doelpunten in de Eredivisie zaal. Respectievelijk ZVV Eindhoven en GZV Watergras waren het slachtoffer.

Vooral de 12-4 overwinning van FCK/De Hommel is opvallend. De ploeg uit Den Bosch staat op de laatste plaats terwijl GZV Watergras stevig in de subtop staat. Vrijdag had de ploeg uit Gouda echter weinig in te brengen. Yassine Zoubeir, Karim Bali en Hafid Charadi waren de uitblinkers met drie treffers. Dankzij de overwinning heeft FCK/De Hommel de aansluiting gevonden met de nummer tien HV/Veerhuys en nummer elf TPP Rotterdam.

ASV Lebo heeft de weg naar boven weer ingeslagen.

Monsterzege

Ook 't Knooppunt boekte zaterdag een ruime zege. De koploper was met maar liefst 1-12 te sterk voor ZVV Eindhoven. Door de monsterzege nestelden de Amsterdammers zich nog steviger aan kop in de Eredivisie. Het gat met nummer twee Hovocubo liep op tot vijf punten. De ploeg uit Hoorn ging hard onderuit tegen ASV Lebo, dat de weg naar boven weer heeft gevonden. De landskampioen won met maar liefst 8-1.

Ook FC Eindhoven profiteerde van de nederlaag van Hovocubo. De nummer drie verkleinde het gat met Hovocubo tot zes punten dankzij een 3-5 zege bij FC Marlène.

Uitslagen

WedstrijdUitslag
ASV Lebo - Hovocubo8-1
HV/Veerhuys - WSV/Shoepimp5-5
FC Marlène - FC Eindhoven3-5
FCK/De Hommel - GZV Watergras12-4
ZVV Eindhoven - 't Knooppunt1-12
TPP Rotterdam - Groene Ster3-4

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen