Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

VV Pernis krijgt kans op revanche tegen Drs. Vijfje

KNVB Media
KNVB Media
7 februari 2017, 14:24

Drs. Vijfje verraste VV Pernis in de landelijke beker. - Foto: KNVB Media

Titelverdediger VV Pernis en Drs. Vijfje staan vrijdag (aftrap 20.30 uur) voor de twee keer in één week tegen over elkaar. Vorige week vrijdag wonnen de Groningse studentes zeer verrassend de bekerontmoeting in eigen huis: 6-2.

In de Margriethal in Schiedam kan vv Pernis in de Eredivisie revanche nemen voor de verrassende nederlaag. Drs. Vijfje hoopt ongetwijfeld op een nieuwe stunt. De ploeg staat vijfde op de ranglijst en heeft de punten hard nodig om nog een plek te stijgen en daarmee op een plaats te staan die recht geeft op de play-offs.

Verschil

Pro Futsal Club, de nummer negen, speelt vrijdag tegen Hovocubo, de nummer zeven. Na de eerste ontmoeting in Hoorn stond er 3 – 3 op het scorebord. Beide ploegen vechten voor de punten en hopen in de buurt te blijven van plaats vier. Het verschil tussen beide teams is twee punten.

Drachtster Boys won vorige week in de halve finale van de beker. In de competitie staat het thuisteam op de vierde plek met 25 punten. Winnen van Team Alkmaar/Sportstars (de elfde plaats) is van groot belang om bij de eerste vier op de ranglijst te blijven. De ploeg van Calvin Timmers verloor de laatste wedstrijden nipt en zal de huid duur verkopen.

Wisselend

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau werd vorige week juist uitgeschakeld in de beker. De ploeg speelt dit seizoen wisselend en bevindt zich met veertien punten op de achtste plek. Vrijdag krijgt de ploeg debutant FC Gelre (op een keurige zesde plek) op bezoek. Voor de Gelderse ploeg is er nog een kleine kans op plaats vier. Er moet dan wel worden gewonnen in Heerhugowaard.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen