Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Landskampioen Pernis verliest verrassend van drs Vijfje

KNVB Media
KNVB Media
5 februari 2017, 9:02

Koploper Pernis verloor verrassend van drs Vijfje. - Foto: KNVB Media

De inhaalwedstrijd tussen drs Vijfje en koploper vv Pernis/Barcelona Soccer schools heeft een daverende verrassing opgeleverd. De lijstaanvoerder van de Eredivisie vrouwen zaalvoetbal verloor met grote cijfers van de sterk verdedigende thuisploeg; 6-2.

Al snel kwam de thuisploeg op voorsprong. Tjitske Anouk Sikma opende de score uit een counter. De bezoekers zetten aan en kregen ook wel kansen, maar scoorden niet, zodat de Groningse vrouwen met een 1-0 voorsprong de rust in gingen.

Verrassing in de maak

Na de pauze liep drs Vijfje verder uit via doelpunten van Annebel ten Broeke en Arte Brueren. De Rotterdammers besloten hierna om met een meespelende keepster te spelen om het tij te keren. Het zorgde echter niet voor het gewenste effect. Sterker nog, via goals van Brueren en Tessa Spijker kwam de thuisploeg zelfs op een 5-0 voorsprong.

De bezoekers scoorden in het slot nog wel twee keer, maar ook drs Vijfje vond daarin nog een keer het net; 6-2. Door deze overwinning blijven de Groningse vrouwen in de strijd om de 4e plek.

Zaalvoetballers FC Marlène eerste bekerfinalist Zaalvoetballers FC Marlène eerste bekerfinalist Lees hier over de dit weekend gespeelde Bekerduels in het zaalvoetbal.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen