Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Doelpunt van het jaar 2016: Zaalvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
24 december 2016, 14:30
0:58

Wie maakte het mooiste zaaldoelpunt van 2016? Breng je stem uit! - Foto: KNVB Media

Elke week regent het doelpunten in Nederland. Duizenden keren wordt er in een weekeinde gejuicht. Maar van al die treffers kan er maar één de mooiste van 2016 zijn. Welk doelpunt dat is? Dat kan jij beslissen! Vandaag wordt de categorie Zaalvoetbal uitgelicht.

De KNVB heeft een top-5 samengesteld van de mooiste doelpunten in de categorieën Oranje, KNVB Beker, amateurvoetbal, zaalvoetbal, Eredivisie Vrouwen en OranjeLeeuwinnen. Van 16 tot en met 25 december kun je stemmen op jouw favoriet van het afgelopen jaar. In de laatste week van het jaar nemen de mooiste doelpunten van elke categorie het tegen elkaar op.

Stemmen!

Bekijk de doelpunten van Tevfik Ceyar (Oranje), Wessel Verhaar (TPP Rotterdam), Dick Hulshorst, Soeremly Te Vrede (ASV LEBO) en Ouassim Amr (Mar Seafood)  en breng je stem uit.

Wat uiteindelijk hét doelpunt van 2016 is? Dat wordt op oudejaarsdag om 15.00 uur bekendgemaakt. Je kunt je stem hieronder uitbrengen via de verschillende pagina’s. Hier kan je de genomineerde doelpunten ook kan terugkijken. Iedereen die meedoet maakt kans op mooie voetbalprijzen (onder andere tickets voor Oranje en de games FIFA17, PES 2017)!

Top 5 zaalvoetbal Top 5 zaalvoetbal Kies het mooiste doelpunt in het zaalvoetbal!

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen