Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Drachtster Boys en Reiger Boys strijden voor play-offs

KNVB Media
KNVB Media
6 december 2016, 12:50

Aaike Verschoor neemt het vrijdag met Reiger Boys op tegen Drachtster Boys. - Foto: Paul van der Molen.

Het duel tussen Drachtster Boys en Reiger Boys is op papier de meest aansprekende wedstrijd vrijdagavond in de Eredivisie zaal voor vrouwen. Beide ploegen hebben hun zinnen gezet op een plek in de play-offs.

Drachtster Boys bezet momenteel de zesde plaats met twaalf punten uit zeven wedstrijden. Reiger Boys heeft een punt meer, maar ook een wedstrijd meer gespeeld. Het onderlinge duel vrijdag is tevens een goede opmaat richting de landelijke beker waarin de teams elkaar treffen in de halve finale. De aftrap is om 21.15 uur.

Bekeruitschakeling

Zuidoost United kan zich vrijdag (20.30 uur) herstellen van de bekeruitschakeling. De nummer drie op de ranglijst ontvangt nummer acht Drs. Vijfje. Koploper VV Pernis komt vrijdag (21.15 uur) in actie tegen Hovocubo. De bezoekers staan momenteel zevende en hebben een overwinning nodig om de play-offs in het zicht te houden.

Pro Futsal Club – FC Gelre is het vierde duel van komend weekend. De thuisploeg wist dit seizoen als enige te winnen van koploper VV Pernis en kan met een nieuwe zege in het spoor blijven van de koploper. Het duel begint om 19.45 uur.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen