Spaar voor pupillendoeltjes en andere materialen

KNVB Media
KNVB Media
15 maart, 11:00

Vanaf seizoen 2017-2018 wordt er gestart met de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. - Foto: KNVB Media

Vanaf seizoen 2017/'18 wordt er gestart met de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Met een andere opzet van de wedstrijdjes voor de jongste jeugd wordt het spelplezier nog meer centraal gezet. Want de pupillen gaan meer dribbelen, schieten en natuurlijk doelpunten scoren!

Hoofdsponsor ING stelt, samen met de KNVB, een crowdfundingplatform beschikbaar. Op dit platform kunnen amateurverenigingen geld inzamelen om nieuwe materialen aan te schaffen. Denk hierbij aan nieuwe doeltjes, hesjes en pionnen. Alle organisatorische kosten (aanmaken van de clubpagina en hulp bij het crowdfunden) betaalt ING. Alleen de transactiekosten (iDEAL) worden in rekening gebracht. Start hieronder direct met crowdfunden!

Crowdfunding voor amateurverenigingenStart hier direct met crowdfunden! Collectieve inkoop doelen nieuwe wedstrijdvormen pupillenDe KNVB biedt clubs de mogelijkheid om doelen collectief in te kopen.

Nieuwe wedstrijdvormen

De nieuwe wedstrijdvormen worden de komende twee jaar samen met de voetbalclubs stap voor stap ingevoerd. Nederland volgt hiermee het voorbeeld van Engeland, Duitsland, Spanje en Portugal, waar al langer op kleinere veldjes, en in kleinere teams wordt gevoetbald.

Hierdoor sluit het pupillenvoetbal beter aan bij de ontwikkeling én het spelplezier van voetballende kinderen op alle niveaus. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in het opleiden van pupillentrainers, het betrekken van de ouders bij de wedstrijdjes en het faciliteren in online kennis voor bestuurders en vrijwilligers.

Amateurvoetbal kiest voor vernieuwing bij pupillenLees hier meer over de optimale wedstrijdvormen voor pupillen.

Magazine Nieuwe wedstrijdvormen pupillenLees in het online magazine alles over de nieuwe wedstrijdvormen.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven