Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Mooie Maandag: Help Dennis Kaars naar Sparta!

KNVB Media
KNVB Media
5 december 2016, 14:52

Staat 5000 euro een overgang van Dennis Kaars van De Dijk naar Sparta in de weg? - Foto: KNVB Media

Wekelijks worden er duizenden amateurwedstrijden gespeeld op de Nederlandse velden. In Mooie maandag besteden we aandacht aan de meest opvallende zaken uit het amateurvoetbal.

Een wat merkwaardig verhaal. Spits Dennis Kaars van De Dijk wil graag naar Sparta en Sparta zou de topscorer van de Derde Divisie maar wat graag verwelkomen. Er is één probleem: De Dijk verlangt een bedrag voor Kaars en Sparta weigert om het bedrag te betalen. Het gat: 5000 euro.

Voetbalblog Voetblah biedt wellicht uitkomst. Ze zijn een ludieke crowdfundactie gestart. Inmiddels is er al duizend euro opgehaald. Nog 4000 te gaan..

Familie Van Boekel – Kozakken Boys: 5-2

Kozakken Boys speelde afgelopen weekeinde niet zozeer tegen UNA, maar eigenlijk tegen Niek en Rob van Boekel. De broers verzorgden namelijk alle vijf de doelpunten: 5-2. Rob was de absolute winnaar van de dag. Hij maakte 3 treffers, Niek 2.

Broers Van Boekel zijn los Broers Van Boekel zijn los De broers Rob en Niek van Boekel waren helemaal los namens UNA tegen Kozakken Boys Eén daarvan kreeg Niek op een presenteerblaadje aangeboden…

Een bloemetje voor 100 keer

Een sympathiek gebaar van vv Hoogeveen. Speler Ruben Peltjes werd voor de wedstrijd tegen GRC Groningen in het zonnetje gezet, omdat de verdediger een week eerder zijn 100e wedstrijd speelde.

Honderd keer Ruben Peltjes! Honderd keer Ruben Peltjes! Verdediger Hoogeveen wordt in het zonnetje gezet

STATS!

Het seniorenteam dat tot dusver de meeste doelpunten maakte in de competitie is RKAVIC 35+. In de elf gewonnen wedstrijden maakte de ploeg maar liefst 125 goals! Een gemiddelde van 11,36 per wedstrijd. Wat dat betreft deed SV Baarn het zondag heel netjes: 5-1.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen