Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

PSV pakt de titel in Eredivisie voor B-junioren

KNVB Media
KNVB Media
30 april 2016, 16:27

B-junioren PSV houden Feyenoord en Ajax achter zich. - Foto: KNVB Media

PSV heeft zaterdag het kampioenschap in de landelijke Eredivisie voor B-junioren veroverd. De jeugdploeg van trainer Peter Uneken pakte op de laatste speeldag de titel door in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam B1 met 1-0 te zegevieren. De belangrijke kampioenstreffer kwam op naam van Cody Gakpo.

De spelers van PSV hadden zaterdag op De Herdgang het lot geheel in eigen handen. Met de wetenschap dat zij één punt voorsprong koesterden op naaste volger Feyenoord stapten zij het veld op. Een overwinning betekende bloemen, feest én de schaal.

Bij puntenverlies zou de blik al snel richting Rotterdam gaan, waar Feyenoord het tegen FC Utrecht (4-0) opnam. Maar zover lieten de PSV-talenten het niet komen. Op eigen kracht noteerden zij drie benodigde winstpunten en kroonden zich zo met een totaal van 32 punten uit 14 competitiewedstrijden tot de beste ploeg van de B-junioren seizoen 2015/'16.

Feest op De Herdgang waar de B-junioren van PSV de landstitel veroverden.

 


Meer vrouwen als vrijwilliger

Elke vereniging die graag meer vrijwilligers aan zich wil binden, kan gaan focussen op het werven en behouden van meiden en vrouwen voor vrijwilligersfuncties. Onbedoeld en ongewild laten veel clubs maar liefst de helft liggen van hun potentiële trainers, scheidsrechters en bestuurders.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen