Uitslagen/afgelastingen

Voetballers, verenigingen en supporters willen zo snel mogelijk de laatste uitslagen en standen weten. Niet alleen van de eigen teams, maar ook van de concurrentie. Verenigingen kunnen deze service op een eenvoudige manier leveren door gebruik te maken van het Digitale Uitslagen Formulier in de KNVB Sportlink Club applicatie.

Binnen tien minuten
De ingevoerde uitslagen zijn binnen tien minuten te zien op Voetbal.nl, de website van de KNVB waar uitslagen, standen en programma’s van competities en bekertoernooien te vinden zijn. Ook afgelastingen worden met behulp van het digitale formulier in een mum van tijd op Voetbal.nl gepubliceerd. Dit voorkomt veel onnodige ritjes naar de velden.

Minder papierwerk
Een ander voordeel van het Digitale Uitslagen Formulier is dat de vereniging minder papierwerk heeft. Voor wedstrijden van E- en F-pupillen is het insturen van een papieren uitslagenformulier namelijk overbodig, wanneer de uitslag reeds digitaal is doorgegeven. Voor duels van D-pupillen, junioren en senioren geldt overigens nog wel dat de vereniging het wedstrijdformulier per post naar de KNVB moet sturen.

Edesk
Voor meer informatie is de Edesk bereikbaar via edesk@knvb.nl of 0900 - 3337556 (tijdens kantooruren). Voor inhoudelijke vragen over het wedstrijdprogramma kunnen verenigingen, zoals gebruikelijk, contact opnemen met hun districtskantoor.