Wedstrijdzaken

Welke zaken zijn belangrijk voor het spelen van wedstrijden in de verschillende (beker-)competities? Bekijk het overzicht.

SpelerspasDe spelerspas is in het seizoen 2006/’07 ingevoerd voor alle spelende leden (m/v) in het veldvoetbal, zaalvoetbal en senioren G-voetbal, uitgezonderd E- en F-pupillen. Vanaf 2013/’14 is er nog meer aandacht voor het juiste gebruik van de spelerspas.

Digitaal wedstrijdformulierAan de hand van een aantal vragen en antwoorden geven wij informatie over de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het digitaal wedstrijdformulier (DWF). Vanaf het voorjaar van 2014 is het papieren formulier verleden tijd in het veldvoetbal.

Wedstrijdwijzigingen doorgevenGeef hier wedstrijdwijzigingen door aan je leden.Handboek competitiezaken veldvoetbalHet Handboek competitiezaken veldvoetbal seizoen 2015/'16, bestaat uit bestuursbesluiten en overige belangrijke informatie voor verenigingen en vrijwilligers.Handboek competitiezaken zaalvoetbalHet Handboek competitiezaken zaalvoetvoetbal seizoen 2015/'16, bestaat uit bestuursbesluiten en overige belangrijke informatie voor verenigingen en vrijwilligers in het zaalvoetbal.

Official portaal voor wedstrijdofficials

In het systeem Official Portaal (OP) zien de wedstrijdofficials in één oogopslag hun toekomstige activiteiten op een rij. Ook de historie van hun wedstrijden is direct zichtbaar. Verder kan men de route naar het sportpark of de sporthal bekijken.
 
Daarnaast is het DWF vanuit het OP oproepbaar. Hiermee kunnen de scheidsrechters, als niet direct na afloop van een wedstrijd het DWF kan worden geaccordeerd, het akkoord later via het OP invoeren. Tevens kunnen de wedstrijdofficials de ontvangen beoordelingsrapporten over hun leiding van de wedstrijd via het OP lezen en indien gewenst printen.Official portaalLog hier in op het official portaal.